Få tilgang til aviser og magasiner fra hele verden. Rjukan bibliotek tilbyr tjenesten PressReader!
PressReader gir deg ubegrenset tilgang til komplette digitale utgaver av aviser og tidsskrifter fra over 100 land og på mer enn 60 språk.
På denne bloggen får du veiledning på flere språk
Dette videoklippet viser deg hvordan PressReader fungerer (Kun engelsk).
Det er publikasjoner for deg som vil lese nyheter fra hjemstedet ditt, enten det er i Norge eller et annet land. Det er ca 80 norske publikasjoner tilgjengelig f.eks. Dagbladet, RA, Varden og Aftenposten.
Tilgang får du via din egen PC, nettbrett eller mobil. Du trenger bare å logge deg på PressReader eller laste ned appen når du er på biblioteket, så er du i gang. Da har du tilgang i 7 døgn. Tilgangen blir forlenget med 72 timer om gangen hver gang du er innom Biblioteket  Dette tilbudet er et samarbeid mellom alle bibliotekene i Telemark, så om du er ute og reiser kan du stikke innom et av bibliotekene i Telemark eller en annen av de over 20 000 ”hotspotene” verden over som har tilgang til PressReader.og få tilgang i nye 7 døgn.
Tjenesten inneholder i april 2018 over 5 000 titler, også et stort utvalg titler til barn og unge.

Translate »
Click to listen highlighted text!